Catering eventowy

Kanapki dekoracyjne 4 zł/szt min. 10 szt

  • pieczony schab z musem chrzanowym
  • ser camembert z winogronami
  • łosoś wędzony, serek śmietankowy, świeży koper
  • grillowany kurczak i warzywa
  • pasta jajeczna i szczypiorek
  • pasta z tuńczyka i czerwona cebula
  • pasta serowo-koperkowa
  • szynka i ser żółty wędzony
  • pasztet i żurawina

Fingerfood 4,50 zł/szt min. 10 szt.

  • wafle ryżowe z serkiem ricotta i wędzonym łososiem
  • rolmops ze świeżego ogórka z nadzieniem twarogowym z awokado lub pietruszką
  • roladki z cukinii i suszonych pomidorów
  • nadziewane pomidorki
  • crostini:

* z fetą, truskawką i mięta

* z pomidorami, bazylia, czosnkiem i oliwą z oliwek

* z pasta jajeczną i szczypiorkiem

* z pasta pieczarkową i zieloną natka pietruszki

* tartinki: – z wędzonym łososiem, świeżym koprem i sokiem z cytryny

  • z pastą jajeczną i szczypiorkiem
  • z pasta drobiową
  • koreczki ze śliwką w boczku
  • rożki francuskie z pasta śmietankową lub drobiową

Fingerfood w pojemniczkach 4,60 zł/szt min. 10 szt.

  • grillowany kurczak, pomidor, mozarella, sos śmietanowo-czosnkowy
  • śledzik w śmietanie z paluszkiem
  • mix owocowy
  • mini słatka grecka
  • tiramisu

Wrapsy 4 zł /szt min 10 szt.

  • szpinak, feta
  • pasta serowo-piecarkowa
  • serek chrzanowy z sałatą i szynką
  • serowo-warzywne

Opcjonalnie dodatkowe koszty – patery jednorazowe 5 zł sztuka