Catering świąteczny

OFERTA ŚWIĄTECZNA


Zamówienia przyjmujemy do dnia 20 grudnia 2020

telefonicznie: 58-624-77-33 lub 509-851-636
mailowo: biuro@restauracjajedyna.pl
osobiście: Restauracja JEDYNA w Gdyni ul. Narcyzowa 1/8

Odbiór zamówień 23 grudnia (godz. 9-17) lub 24 grudnia 2020 (godz. 8-11)

Dania mięsne (porcja 50g):

  • schab ze śliwką – 7,00 zł
  • schab z grzybami – 8,00 zł
  • rolada drobiowa Delicja (ser żółty, papryka) – 7,00 zł
  • rolada drobiowa Mozaika (rodzynki, płatki migdałowe, biała pierzynka) – 8,00 zł
  • rolada drobiowa ze szpinakiem, czosnkiem, fetą – 8,00 zł
  • rolada z kaczki z wątróbką i słoninką – 8,00 zł
  • karkówka z ziołami – 7,00 zł
  • pasztet królewski (100g) – 6,00 zł

Dania z ryb (porcja 75g):

  • pstrąg w galarecie – 8,00 zł
  • pstrąg faszerowany – 8,00 zł
  • karp w galarecie – 10,00 zł
  • łosoś w galarecie – 12,00 zł
  • dorsz po grecku – 10,00 zł
  • szczupak faszerowany – 8,00 zł
  • karp smażony (dzwonki) 50 zł /kg

Sałatki:

  • jarzynowa 24 zł/kg
  • tuńczykowa 26 zł/kg
  • śledziowa 26 zł/kg
  • milagro (seler naciowy, kurczak grillowany, ogórek, kukurydza, ananas) 30 zł/kg

* Pierogi z kapustą i grzybami 30 zł/kg

* Uszka z grzybami 40 zł/kg

* Paszteciki z kapustą i grzybami lub mięsem 4,00 zł/sztuka

Zupy:

  • barszcz czysty – 12 zł/litr
  • krem z borowików 20 zł/litr

Dania obiadowe:

  • kaczka pieczona z jabłkami – 70 zł/sztuka
  • bigos – 25 zł/kg
  • zraz drobiowy z pieczarkami i cebulką w sosie – 9 zł/szt
  • zraz wołowy z boczkiem, ogórkiem, cebulą w sosie – 13 zł/szt
  • kotlet deVolaill z masłem – 9 zł/szt
  • filet drobiowy z porem i boczkiem w sosie kurkowym – 12 zł/szt

Patery jednorazowe – 5 zł sztuka

Opakowania do słatek – 3 zł sztuka