Nie mają Państwo czasu na codzienne przygotowywanie obiadu dla rodziny? A może gotowanie nie jest Waszą mocną stroną? Mamy na to świetne rozwiązanie. Garmaż na zamówienie, który chcemy Państwu zaoferować to doskonały sposób na zapewnienie rodzinie świeżego, ciepłego i smacznego posiłku bez konieczności „stania przy garach”. Oferujemy wyśmienite dania dla rodzin i pracowników w atrakcyjnych cenach. Wystarczy je tylko podgrzać. Zapraszamy do Restauracji Jedyna.
Gdynia, Ul. Narcyzowa 1/8
Tel. /58/624-77-33 lub 509-851-636
Garmaż na zamówienie obejmuje min. 5 porcji dań jednego rodzaju. Zamówienia realizujemy już w trzy dni. Zapraszamy zarówno rodziny, jak i grupy pracownicze do skosztowania naszych rarytasów.
Nasze dania garmażeryjne
PRZEKĄSKI:
- kanapki dekoracyjne 10 zł/szt przy zamówieniu min. 10 szt jednego rodzaju,
- fingerfood 10 zł/szt przy zamówieniu min. 10 szt. jednego rodzaju,
- fingerfood w pojemniczkach 10 zł/szt przy zamówieniu min. 10 szt. jednego rodzaju,
- wrapsy 9 zł/szt przy zamówieniu min 10 szt. jednego rodzaju.
Opcjonalnie dodatkowe koszty – patery jednorazowe – 5 zł sztuka.
DANIA RÓŻNE:
- dania z mięsa (porcja = 50g/50g),
- dania z ryb (porcja =100g/50g),
- dania z jaj (porcja=1/2 sztuki),
- sałatki: (zamówienie min. 1kg),
- krokiety z mięsem lub z kapustą i grzybami 7 zł/sztuka,
- paszteciki z mięsem lub z kapustą i grzybami 7 zł/sztuka,
- pierogi z kapustą i grzybami 45 zł/kg,
- kołduny 50 zł/kg.
DANIA OBIADOWE:
Dania mogą zawierać alergeny, takie jak: jajka, mleko, musztardę, orzechy, ryby, seler, soję, gluten, sezam.
Dlaczego warto kupować u nas gotowe dania?
Garmaż na zamówienie to idealna propozycja dla osób, które nie lubią lub nie radzą sobie z gotowaniem. Nie każdy ma ten dar i potrafi przygotować pyszne i zdrowe danie. Przygotowywane przez naszych kucharzy posiłki to zarówno drobne przekąski, jak i pełnowartościowe dania obiadowe. W celu złożenia zamówienia na garmaż zapraszamy do kontaktu mailowego, telefonicznego lub wizyty w naszej restauracji.
pieczony schab z musem chrzanowym |
ser camembert z winogronami |
łosoś wędzony, serek śmietankowy, świeży koper |
pasta jajeczna i szczypiorek |
pasta z tuńczyka i czerwona cebula |
pasta serowo-koperkowa |
szynka i ser żółty wędzony |
pasztet i żurawina |
wafle ryżowe z serkiem ricotta i wędzonym łososiem |
rolmops ze świeżego ogórka z nadzieniem twarogowym z awokado lub pietruszką |
roladki z cukinii i suszonych pomidorów |
nadziewane pomidorki |
crostini:
|
tartinki: – z wędzonym łososiem, świeżym koprem i sokiem z cytryny – z pastą jajeczną i szczypiorkiem – z pastą drobiową |
koreczki ze śliwką w boczku |
grillowany kurczak, pomidor, mozarella, sos śmietanowo-czosnkowy |
śledzik w śmietanie z paluszkiem |
mix owocowy |
mini sałatka grecka |
szpinak, feta |
pasta serowo-pieczarkowa |
serek chrzanowy z sałatą i szynką |
serowo-warzywne |
Opcjonalnie dodatkowe koszty – patery jednorazowe 5 zł sztuka
Schab ze śliwką | 12 zł |
Schab z porem i boczkiem wędzonym | 12 zł |
Schab z grzybami | 12 zł |
Schab z żurawiną i orzechami | 12 zł |
Rolada drobiowa ”Delicja” (ser, papryka) | 12 zł |
Rolada drobiowa Trio (curry, pomidor, szpinak) | 12 zł |
Rolada drobiowa ze szpinakiem, fetą, czosnkiem | 12 zł |
Rolada z kaczki bakaliowa | 12 zł |
Rolada z kaczki wątróbką i słoninką | 12 zł |
Karkówka z ziołami | 12 zł |
Pasztet królewski (100g) | 10 zł |
Befsztyk tatarski | 20 zł |
Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe (galaretki) | 10 zł |
Pstrąg w galarecie | 16 zł |
Pstrąg faszerowany | 16 zł |
Dorsz po grecku | 20 zł |
Łosoś w galarecie | 21 zł |
Szczupak faszerowany | 16 zł |
Śledź po japońsku (jajo, sos majonezowo-pomidorowy | 10 zł |
Śledź leśny (grzyby, ogórek, cebula) | 12 zł |
Jajka garnirowane z łososiem wędzonym na miksie sałat | 6 zł |
Jajka w sosie tatarskim | 4 zł |
Jarzynowa | 45 zł/ kg |
Grecka (sałata, pomidor, ogórek, papryka, feta, oliwki, czerwona cebula) | 55 zł/ kg |
Gyros (kapusta pekińska, ogórek konserwowy, kukurydza, cebula, kurczak grillowany, sos ketchupowo-majonezowy) | 53 zł/ kg |
Jesienna (szpinak, boczek, feta, suszone pomidory, pestki słonecznika, sos czosnkowy | 56 zł/ kg |
Letnie orzeźwienie (mix sałat, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, kukurydza, bazylia, mozzarella, sos ze świeżych ziół) | 54 zł/ kg |
Serowa (roszponka, ser halloumi, czerwona cebula, pestki dyni, szczypiorek, pomidorki koktajlowe, grzanki, sos czosnkowy) | 58 zł/ kg |
Makaronowa (makaron orizo, ogórek, kukurydza, kurczak grillowany, papryka czerwona, pomidorki koktajlowe, majonez) | 55 zł/ kg |
Cezar (pierś z kurczaka, parmezan, pomidorki, sałata rzymska, sos majonezowo-czosnkowy) | 58 zł/ kg |
Jedyna (roszponka, prażona dynia, ser wędzony, pomidorki koktajlowe, boczek, sos miodowo-musztardowy) | 58 zł/ kg |
Barszczyk czerwony | 25 zł/ 900 ml |
Zupa krem z pieczarek, brokułów, pomidorów, białych warzyw | 35 zł/ 900 ml |
Strogonoff | 45 zł/ 900 ml |
Flaczki | 40 zł/ 900 ml |
Bogracz | 40 zł/ 900 ml |
Kaczka pieczona z jabłkami | 100 zł/ sztuka |
Indyk pieczony | 60 zł/ kg |
Bigos | 40 zł/ 900 ml |
Zrazy schabowe lub z karkówki w sosie pieczeniowym | 18 zł/ sztuka |
Zrazy wołowe z boczkiem, ogórkiem i cebulką w sosie pieczeniowym | 22 zł/ sztuka |
Kotlet deVolaille z masłem | 15 zł/ sztuka |
Filet drobiowy z porem i boczkiem wędzonym w sosie kurkowym | 21 zł/ sztuka |
Filet drobiowy z mozzarellą i pesto | 21 zł/ sztuka |
Szaszłyk drobiowy (filet drobiowy, papryka, cebula, pieczarki) | 20 zł/ sztuka |
Szaszłyk wieprzowy (wieprzowina, boczek wędzony, cebula, pieczarki) | 20 zł/ sztuka |
Roladki drobiowe lub schabowe (szynka, pomidor, ser) | 21 zł/ sztuka |
Kieszonki schabowe z pieczarkami | 20 zł/ sztuka |
Podudzie z kurczaka ze śliwką zawijane boczkiem | 21 zł/ sztuka |