Poznaj naszą ofertę
Oferta Restauracji Jedyna to przede wszystkim doskonale skomponowane menu – domowe zupy, różnorodne dania obiadowe i rozpływające się w ustach desery. Nasze posiłki serwujemy również w formie usług cateringowych. Dostarczymy obiady dla pracowników do firm, a także do szkół i innych placówek. Możemy także przygotować garmaż na indywidualne zamówienie oraz zapewnić posiłki na różnego rodzaju eventy. Mamy rozbudowaną ofertę menu na imprezy okolicznościowe. Dostosowujemy swoje usługi do specyfiki przyjęcia weselnego, komunijnego czy też stypy. Pomagamy także w organizacji urodzin i spotkań rodzinnych o innym charakterze. Zajmiemy się organizacją chrzcin i jubileuszy, wspólnie z Państwem ustalimy szczegóły uroczystości i zapewnimy kompleksową organizację imprezy, tak aby Państwa Gościom niczego nie zabrakło. Zachęcamy do zapoznania z ofertą Restauracji Jedyna w Gdyni Witomino !Menu
Jajecznica z trzech jaj, pieczywo masło | 16 zł |
Jajecznica z dwóch jaj z cebulą i szynką, pieczywo, masło | 16 zł |
Jajecznica na boczku z dwóch jaj, pieczywo, mało | 16 zł |
Jajka sadzone 2 szt., pieczywo, masło | 16 zł |
Omlet z boczkiem i pomidorami, pieczywo, masło | 16 zł |
Naleśniki z twarogiem 2 sztuki | 17 zł |
Bulion | 10 zł |
Rosół z makaronem | 11 zł |
Barszcz czysty | 8 zł |
Barszcz z pasztecikiem | 13 zł |
Flaczki | 15 zł |
Żurek | 10 zł |
Zupa dnia | 8 zł |
Kotlet schabowy panierowany | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 23 zł |
Kotlet schabowy po Hawajsku | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 26 zł |
Kotlet szwajcarski (panierowany schab nadziewany żółtym serem) | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 26 zł |
Szaszłyk drobiowy (filet drobiowy, papryka, cebula, pieczarki) | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 25 zł |
Kotlet de volaill z masłem | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 25 zł |
Filet drobiowy panierowany | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 24 zł |
Sznycel wieprzowy po wiedeńsku (z jajem sadzonym) | ziemniaki lub frytki, zestaw surówek | 25 zł |
Penne ze szpinakiem i piersią z kurczaka w sosie śmietanowym | 28zł |
Carbonara (boczek, jajo, parmezan, śmietana) | 27 zł |
Gnocchi z pomidorami, pieczarkami, cebulą, szpinakiem, czosnkiem w sosie śmietanowym | 28 zł |
DANIA RYBNE
Łosoś saute (100 g) | 15 zł |
Pstrąg saute (100 g) | 12 zł |
Dorsz saute (100 g) | 15 zł |
Frytki, ziemniaki (100g) | 7 zł |
Zestaw surówek (100g) | 7 zł |
Sosy (50g): czosnkowy, winegret, majonezowy | 2 zł |
Szarlotka na ciepło z bitą śmietaną i lodami | 18 zł |
Naleśniki (2 szt.) z serkiem mascarpone i sosem czekoladowym | 20 zł |
Herbata (czarna, owocowa, zielona) | 6 zł |
Kawa naturalna | 8 zł |
Kawa nesca | 8 zł |
Pepsi 500ml | 7 zł |
Mirinda 500ml | 7 zł |
Sok owocowy 1000ml | 15 zł |
Woda mineralna 500ml (gazowana/niegazowana) | 5 zł |
Specjal 500ml | 8 zł |
Tyskie 500ml | 8 zł |
Lech 500ml | 8 zł |
Perła 500ml | 8 zł |
Łomża 500ml | 8 zł |
WARIANT I
- Barszcz czerwony podany z pasztecikiem z kapustą i grzybami
- Filet z pstrąga, frytki oraz bukiet trzech surówek
- Soki oraz woda z cytryną i miętą - serwowane bez ograniczeń
- Kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - serwowane bez ograniczeń
- Sernik, makowiec, jabłecznik (1 ciastko/os)
- Na przystawkę: śledzik po japońsku
- Barszcz czerwony podany z pasztecikiem z kapustą i grzybami
- Filet z pstrąga lub filet z dorsza, frytki lub ziemniaczki opiekane w ziołach oraz bukiet trzech surówek
- Soki oraz woda z cytryną i miętą - serwowane bez ograniczeń
- Kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - serwowane bez ograniczeń
- Sernik, makowiec, jabłecznik (2 ciastka/os.)
- Na przystawkę: pstrąg lub łosoś w galarecie
- Zupa krem z borowików podana z groszkiem ptysiowym
- Filet z pstrąga lub filet z dorsza, frytki lub ziemniaczki opiekane w ziołach oraz bukiet trzech surówek
- Soki oraz woda z cytryną i miętą - serwowane bez ograniczeń
- Kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - serwowane bez ograniczeń
- Sernik, makowiec, jabłecznik (2 ciastka/os.)
- szczupak faszerowany
- ryba po grecku
- śledź w śmietanie z cebulką i jabłkiem
- schab ze śliwką w maladze
- kaczka z wątróbką i słoninką
- rolada „Mozaika” z rodzynkami i migdałami pod biała pierzynką
- pierogi z kapustą i grzybami/li>