Garmaż na zamówienie – najlepsze dania - Gdynia

Nasza oferta garmażu w Gdyni to doskonałe rozwiązanie dla osób ceniących wygodę i smak domowych potraw. Przygotowujemy dania na zamówienie ze świeżych i lokalnych składników, gwarantując najwyższą jakość. Bez względu na okazję, nasze propozycje kulinarne spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.

jajka

Garmaż na zamówienie w Gdyni – Smak tradycji i wygody

Nie masz czasu na gotowanie? Skorzystaj z naszej oferty garmażu na zamówienie w Gdyni i ciesz się doskonałymi potrawami bez wysiłku. Przygotowujemy różnorodne dania, które idealnie sprawdzą się na rodzinny obiad, spotkanie ze znajomymi czy większą uroczystość. Zapewniamy pełnię smaku i najwyższą jakość w każdej porcji.

Restauracja „JEDYNA”   
Gdynia, ul. Narcyzowa 1/8
Tel. /58/624-77-33 lub 509-851-636

Garmaż – na zamówienie – min. 5 porcji jednego rodzaju - realizacja min. 3 dni

Patery jednorazowe w cenie 5 zł sztuka

Dania z mięsa (porcja = 80g + ewentualnie galareta 50g)
Schab ze śliwką porcja 13 zł
Schab z porem i boczkiem wędzonym porcja 13 zł
Schab z grzybami porcja 13 zł
Schab z żurawiną i orzechami porcja 13 zł
Rolada drobiowa ”Delicja” (ser, papryka) porcja 13 zł
Rolada drobiowa Trio (trzy warstwy curry, pomidor, szpinak) porcja 13 zł
Rolada drobiowa ze szpinakiem, fetą, czosnkiem porcja 13 zł
Rolada drobiowa z sosem kociewskim porcja 14 zł
Rolada z kaczki bakaliowa porcja 13 zł
Rolada z kaczki wątróbką i słoninką porcja 13 zł
Karkówka z ziołami porcja 13 zł
Pasztet królewski – foremka (400g) porcja 40 zł
Befsztyk tatarski porcja 23 zł
Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe (galaretki) porcja 10 zł
Dania z ryb (porcja = 90g + galareta 50g):
Pstrąg w galarecie porcja 13 zł
Pstrąg faszerowany porcja 13 zł
Dorsz po grecku porcja 13 zł
Łosoś w galarecie porcja 13 zł
Szczupak faszerowany porcja 13 zł
Śledzie po japońsku (jajo, sos majonezowo-pomidorowy) porcja 13 zł
Śledź leśny (grzyby, ogórek, cebula) porcja 13 zł
Dania z jaj: (porcja=1/2sztuka)
Jajka garnirowane z łososiem wędzonym na miksie sałat porcja 6 zł
Jajka w sosie tatarskim porcja 5 zł
Sałatki: (zamówienie min. 1kg)
Jarzynowa 50 zł/kg
Grecka (sałata, pomidor, ogórek, papryka, feta, oliwki, czerwona cebula) 56 zł/kg
Gyros  (kapusta pekińska,ogórek konserwowy, kukurydza, cebula, kurczak grillowany, sos ketchupowo-majonezowy) 55 zł/kg
Jesienna (szpinak, boczek, favita, suszone pomidory, pestki słonecznika, sos czosnkowy) 58zł/kg
Cezar (pierś z kurczaka, parmezan, pomidorki, sałata rzymska, sos majonezowo-czosnkowy) 58 zł/kg
Letnie orzeźwienie (mix sałat, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, kukurydza, bazylia, mozzarella, sos ze swieżych ziół) 55 zł/kg
Serowa (roszponka, ser halloumi, czerwona cebula, pestki dyni, szczypiorek, pomidorki koktajlowe, grzanki, sos czosnkowy) 58 zł/kg
Makaronowa (makaron orizo, ogórek, kukurydza, kurczak grillowany, papryka czerwona, pomidorki koktajlowe, majonez) 56 zł/kg
Jedyna (roszponka, prażona dynia, ser wędzony, pomidorki koktajlowe, boczek, sos musztardowo-miodowy) 58 zł/kg
*Krokiety z mięsem lub z kapustą i grzybami 7 zł / sztuka
*Paszteciki z mięsem lub z kapustą i grzybami 7 zł / sztuka
*Pierogi z kapustą i grzybami 50 zł/ kg
*Kołduny 50 zł/ kg

Dania mogą zawierać alergeny, takie jak: jajka, mleko, musztardę, orzechy, ryby, seler, soję, gluten, sezam

 

Restauracja „JEDYNA”   
Gdynia, ul. Narcyzowa 1/8
Tel. /58/624-77-33 lub 509-851-636

Dania obiadowe  – na zamówienie – min. 5 porcji jednego rodzaju mięsa - realizacja min. 3 dni

Zupa:
Rosół z makaronem 35 zł / 900ml
Barszczyk czerwony 30 zł / 900ml
Zupa krem z pieczarek, brokułów, pomidorów, białych warzyw 45 zł / 900ml
Strogonoff 50 zł / 900ml
Flaczki 45 zł / 900ml
Bogracz 45 zł / 900ml
Kaczka pieczona z jabłkami 110 zł/ sztuka
Indyk  pieczony w całości 70 zł/ kg
Bigos 48 zł / 900ml
Porcje mięsne 120g
Zrazy schabowe lub z karkówki (boczek, ogórek, cebula) w sosie pieczeniowym 25 zł/ sztuka
Zrazy wołowe (boczek, ogórek, cebula) w sosie pieczeniowym 28 zł/ sztuka
Kotlet deVolaille  z masłem 17 zł/ sztuka
Filet drobiowy z porem i boczkiem wędzonym w sosie kurkowym 25 zł/ sztuka
Filet drobiowy  z mozzarellą i pesto 25 zł/ sztuka
Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą 25 zł/ sztuka
Roladki drobiowe lub schabowe (szynka, pomidor, ser) 25 zł/ sztuka
Szaszłyk drobiowy  (filet drobiowy, papryka, cebula, pieczarki) 23 zł/ sztuka
Szaszłyk wieprzowy  (wieprzowina, boczek wędzony, cebula, pieczarki) 23 zł/ sztuka
Kieszonki schabowe  z pieczarkami 24 zł/ sztuka
Podudzie z kurczaka ze śliwką zawijane boczkiem 25 zł/ sztuka
Sakiewki schabowe z pieczarkami obłożone boczkiem 25 zł/ sztuka
Schab ze śliwką lub szynka w sosie pieczeniowym 22 zł/ sztuka
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym 25 zł/ 3 szt = porcja
Polędwiczki drobiowe w sosie szpinakowym 24 zł/ 3 szt = porcja
Ziemniaki    z koperkiem 150g – 10 zł
Ziemniaki opiekane 150g – 12 zł
Surówki  40 zł/kg
buraczki na ciepło lub na zimno
marchew z groszkiem lub bez groszku na ciepło
surówka z marchewki z jabłkiem lub chrzanem
porowa z jabłkiem
kapusta zasmażana
białą kapusta z koperkiem i porem
kapusta pekińska, z kukurydzą i papryką
seler z rodzynkami

Dania mogą zawierać alergeny, takie jak: jajka, mleko, musztardę, orzechy, ryby, seler, soję, gluten, sezam