Garmaż na zamówienie – najlepsze dania - Gdynia
Nasza oferta garmażu w Gdyni to doskonałe rozwiązanie dla osób ceniących wygodę i smak domowych potraw. Przygotowujemy dania na zamówienie ze świeżych i lokalnych składników, gwarantując najwyższą jakość. Bez względu na okazję, nasze propozycje kulinarne spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Garmaż na zamówienie w Gdyni – Smak tradycji i wygody
Nie masz czasu na gotowanie? Skorzystaj z naszej oferty garmażu na zamówienie w Gdyni i ciesz się doskonałymi potrawami bez wysiłku. Przygotowujemy różnorodne dania, które idealnie sprawdzą się na rodzinny obiad, spotkanie ze znajomymi czy większą uroczystość. Zapewniamy pełnię smaku i najwyższą jakość w każdej porcji.
Restauracja „JEDYNA”
Gdynia, ul. Narcyzowa 1/8
Tel. /58/624-77-33 lub 509-851-636
Garmaż – na zamówienie – min. 5 porcji jednego rodzaju - realizacja min. 3 dni
Patery jednorazowe w cenie 5 zł sztuka
Dania z mięsa (porcja = 80g + ewentualnie galareta 50g) | |
---|---|
Schab ze śliwką | porcja 13 zł |
Schab z porem i boczkiem wędzonym | porcja 13 zł |
Schab z grzybami | porcja 13 zł |
Schab z żurawiną i orzechami | porcja 13 zł |
Rolada drobiowa ”Delicja” (ser, papryka) | porcja 13 zł |
Rolada drobiowa Trio (trzy warstwy curry, pomidor, szpinak) | porcja 13 zł |
Rolada drobiowa ze szpinakiem, fetą, czosnkiem | porcja 13 zł |
Rolada drobiowa z sosem kociewskim | porcja 14 zł |
Rolada z kaczki bakaliowa | porcja 13 zł |
Rolada z kaczki wątróbką i słoninką | porcja 13 zł |
Karkówka z ziołami | porcja 13 zł |
Pasztet królewski – foremka (400g) | porcja 40 zł |
Befsztyk tatarski | porcja 23 zł |
Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe (galaretki) | porcja 10 zł |
Dania z ryb (porcja = 90g + galareta 50g): | |
Pstrąg w galarecie | porcja 13 zł |
Pstrąg faszerowany | porcja 13 zł |
Dorsz po grecku | porcja 13 zł |
Łosoś w galarecie | porcja 13 zł |
Szczupak faszerowany | porcja 13 zł |
Śledzie po japońsku (jajo, sos majonezowo-pomidorowy) | porcja 13 zł |
Śledź leśny (grzyby, ogórek, cebula) | porcja 13 zł |
Dania z jaj: (porcja=1/2sztuka) | |
Jajka garnirowane z łososiem wędzonym na miksie sałat | porcja 6 zł |
Jajka w sosie tatarskim | porcja 5 zł |
Sałatki: (zamówienie min. 1kg) | |
Jarzynowa | 50 zł/kg |
Grecka (sałata, pomidor, ogórek, papryka, feta, oliwki, czerwona cebula) | 56 zł/kg |
Gyros (kapusta pekińska,ogórek konserwowy, kukurydza, cebula, kurczak grillowany, sos ketchupowo-majonezowy) | 55 zł/kg |
Jesienna (szpinak, boczek, favita, suszone pomidory, pestki słonecznika, sos czosnkowy) | 58zł/kg |
Cezar (pierś z kurczaka, parmezan, pomidorki, sałata rzymska, sos majonezowo-czosnkowy) | 58 zł/kg |
Letnie orzeźwienie (mix sałat, pomidor, ogórek, czerwona cebula, papryka, kukurydza, bazylia, mozzarella, sos ze swieżych ziół) | 55 zł/kg |
Serowa (roszponka, ser halloumi, czerwona cebula, pestki dyni, szczypiorek, pomidorki koktajlowe, grzanki, sos czosnkowy) | 58 zł/kg |
Makaronowa (makaron orizo, ogórek, kukurydza, kurczak grillowany, papryka czerwona, pomidorki koktajlowe, majonez) | 56 zł/kg |
Jedyna (roszponka, prażona dynia, ser wędzony, pomidorki koktajlowe, boczek, sos musztardowo-miodowy) | 58 zł/kg |
*Krokiety z mięsem lub z kapustą i grzybami | 7 zł / sztuka |
*Paszteciki z mięsem lub z kapustą i grzybami | 7 zł / sztuka |
*Pierogi z kapustą i grzybami | 50 zł/ kg |
*Kołduny | 50 zł/ kg |
Dania mogą zawierać alergeny, takie jak: jajka, mleko, musztardę, orzechy, ryby, seler, soję, gluten, sezam
Restauracja „JEDYNA”
Gdynia, ul. Narcyzowa 1/8
Tel. /58/624-77-33 lub 509-851-636
Dania obiadowe – na zamówienie – min. 5 porcji jednego rodzaju mięsa - realizacja min. 3 dni
Zupa: | |
---|---|
Rosół z makaronem | 35 zł / 900ml |
Barszczyk czerwony | 30 zł / 900ml |
Zupa krem z pieczarek, brokułów, pomidorów, białych warzyw | 45 zł / 900ml |
Strogonoff | 50 zł / 900ml |
Flaczki | 45 zł / 900ml |
Bogracz | 45 zł / 900ml |
Kaczka pieczona z jabłkami | 110 zł/ sztuka |
Indyk pieczony w całości | 70 zł/ kg |
Bigos | 48 zł / 900ml |
Porcje mięsne 120g | |
Zrazy schabowe lub z karkówki (boczek, ogórek, cebula) w sosie pieczeniowym | 25 zł/ sztuka |
Zrazy wołowe (boczek, ogórek, cebula) w sosie pieczeniowym | 28 zł/ sztuka |
Kotlet deVolaille z masłem | 17 zł/ sztuka |
Filet drobiowy z porem i boczkiem wędzonym w sosie kurkowym | 25 zł/ sztuka |
Filet drobiowy z mozzarellą i pesto | 25 zł/ sztuka |
Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą | 25 zł/ sztuka |
Roladki drobiowe lub schabowe (szynka, pomidor, ser) | 25 zł/ sztuka |
Szaszłyk drobiowy (filet drobiowy, papryka, cebula, pieczarki) | 23 zł/ sztuka |
Szaszłyk wieprzowy (wieprzowina, boczek wędzony, cebula, pieczarki) | 23 zł/ sztuka |
Kieszonki schabowe z pieczarkami | 24 zł/ sztuka |
Podudzie z kurczaka ze śliwką zawijane boczkiem | 25 zł/ sztuka |
Sakiewki schabowe z pieczarkami obłożone boczkiem | 25 zł/ sztuka |
Schab ze śliwką lub szynka w sosie pieczeniowym | 22 zł/ sztuka |
Polędwiczki wieprzowe w sosie pieprzowym | 25 zł/ 3 szt = porcja |
Polędwiczki drobiowe w sosie szpinakowym | 24 zł/ 3 szt = porcja |
Ziemniaki z koperkiem | 150g – 10 zł |
Ziemniaki opiekane | 150g – 12 zł |
Surówki 40 zł/kg | |
buraczki na ciepło lub na zimno | |
marchew z groszkiem lub bez groszku na ciepło | |
surówka z marchewki z jabłkiem lub chrzanem | |
porowa z jabłkiem | |
kapusta zasmażana | |
białą kapusta z koperkiem i porem | |
kapusta pekińska, z kukurydzą i papryką | |
seler z rodzynkami |
Dania mogą zawierać alergeny, takie jak: jajka, mleko, musztardę, orzechy, ryby, seler, soję, gluten, sezam