Organizacja styp – Gdynia Witomino – kompleksowa obsługa
Organizacja stypy w tak smutnym czasie, jakim jest pożegnanie zmarłej bliskiej osoby bywa trudne. Aby zdjąć ten ciężar z Państwa barków i pomóc w tej trudnej chwili, oferujemy organizację przyjęcia pożegnalnego dla rodziny i przyjaciół w Gdyni Witominie. Rozumiemy, że w tym czasie mają Państwo do załatwienia wiele ważnych spraw, a chwile po stracie bliskiej osoby są trudne. Dlatego zajmiemy się kompleksową obsługą stypy w kwestii:
- Przygotowania poczęstunku dla najbliższych – podczas organizacji stypy kluczowym elementem jest poczęstunek, który pozwala na stworzenie atmosfery pełnej ciepła i refleksji. W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór dań – od tradycyjnych potraw kuchni polskiej, po lekkie przekąski i dania wegetariańskie. Wszystko to przygotowane z najwyższą starannością, ze świeżych i lokalnych składników.
- Odpowiedniej aranżacji sali – estetyka wnętrza odgrywa kluczową rolę w organizacji każdej uroczystości, także stypy. Nasza sala w Gdyni jest przestronna, a jej aranżacja dostosowywana jest do Państwa potrzeb. Dekoracje są utrzymane w stonowanej, eleganckiej stylistyce, która podkreśla charakter wydarzenia. Dbamy o detale – od odpowiedniego ustawienia stołów, po wybór subtelnych dodatków florystycznych.
- Obsługi przyjęcia – profesjonalna obsługa to gwarancja, że uroczystość przebiegnie w sposób sprawny i komfortowy dla Państwa oraz zaproszonych gości. Doświadczony personel zadba o każdą część wydarzenia – od powitania uczestników, poprzez serwowanie posiłków, aż po wsparcie techniczne, jeśli zaistnieje taka potrzeba.
PROPOZYCJA MENU:
W cenie każdego zestawu:
- kawa oraz herbata – serwowane bez ograniczeń,
- woda z cytryną i miętą – serwowane bez ograniczeń,
- soki – 300 ml/osobę,
- ciasta mieszane (w sumie 1 szt na osobę): marczello, WZ, sernik krakowski, jabłecznik, biszkoptowe z owocami
ZESTAW I – cena 60 zł
- Rosół z makaronem 250 ml,
- Filet drobiowy panierowany 120g, ziemniaki 200g, zestaw trzech surówek 150g
ZESTAW II – cena 70 zł
- Żurek z grzankami lub jajkiem 250ml,
- Schab duszony w sosie 120g lub kotlet schabowy zapiekany serem żółtym 120g, ziemniaki 200g, zestaw trzech surówek 150g
ZESTAW III – cena 80 zł
- Barszcz 250 ml z kołdunami lub pasztecikiem,
- Filet drobiowy z pomidorem i mozarellą 120g lub kotlet deVolaill 120g ziemniaki 200g, zestaw trzech surówek 150g
ZESTAW IV – cena 100 zł (1,5 porcji mięsa na osobę)
- Rosół z makaronem 250ml,
- Kotlet deVolaill 120g,
- Kotlet schabowy z pieczarkami 120g,
- Pieczeń wieprzowa 120g lub schab ze śliwką 120g w sosie pieczeniowym ziemniaki 150g, frytki 150g, zestaw trzech surówek 200g
ZESTAW V – cena 70 zł WEGE
- Zupa krem z warzyw 250ml,
- Szaszłyk warzywny 120g lub sznycel warzywny 100g ziemniaki 200g, zestaw trzech surówek 150g
ZESTAW VI – cena 90 zł WEGE
- Zupa krem z warzyw 250ml,
- filet z łososia 120g, ziemniaki 200g, zestaw trzech surówek 150g
Formalności związane z organizacją stypy
Organizacja stypy w Gdyni to wyjątkowy moment, który wymaga szczególnej uwagi i dbałości o każdy szczegół. Zapewniamy kompleksowe wsparcie w formalnościach, począwszy od ustalenia szczegółowego harmonogramu uroczystości, aż po pomoc w doborze odpowiedniego menu. Współpracujemy z Państwem, aby stworzyć przestrzeń pełną szacunku, która umożliwi godne pożegnanie bliskiej osoby. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap przygotowań przebiegał w sposób spokojny i uporządkowany.